Palec na noze

Dobry den, chci se zeptat asi pred pul rokem jsem byla na chirurgii s palcem u nohy a pan doktor mi strhaval cely nehet. Nehet se mi vubec nelibi, zatim mi narostlo jenom kousek nehtu a nehet ma divny tvar a je do zluta. Mam znovu navstivit chirurgii? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštívit chirurgii můžete, pokud si nejste jistá, ale nehet po sržení roste pomalu a zprvu vypadá trochu divně. ale taky jej můžete jej mít zasažený plísní, záleží na tom, proč vám jej strhli. Zdravím,kroupa

MUDr. Ondřej Kroupa
MUDr. Ondřej Kroupa

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Chirurgická ambulance, Poliklinika Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: