Palení

Dobrý den, před 2 týdny jsem byla na gynekologii s pálením při močení a v podbříšku, s výtokem a svěděním. Paní doktorka mi předepsala Macmiror čípky, které jsem brala týden. Po týdnu se mi to zlepšilo, tak jsem myslela, že už je to v pořadku, ale při sexu s přítelem mě to začalo zase strašně pálet, ale výtok už je mírný, skoro žádný. Chtěla bych se zeptat, jestli nejsou i nějaké účinné volně prodejné léky/mastičky na kvasinkovou infekci, popřipadě, jestli nejsou účinné jiné \'praktiky\', jako např zavést si s tamponem bílý jogurt. Z toho mám trošku strach, ale na internetu jsou různé diskuze na toto téma, že to pomáhá, ale já mám z toho smíšené pocity, jestli je to hygienické.

Odpověď odborníka:

Nejlepší cesta pro vás je zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a pak cíleně nasadit léčbu podle výsledku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: