Pálení

Dobrý den, kvůli pálení při a po sexu jsem šla ke své gynekoložce, ta mi předepsala clotrimazol a Klion d-100, ukázalo se že šlo o bakteriální nerovnováhu. Poslední tabletu jsem si zavedla ve středu a v pátek jsme měli s přitelem sex bez kondomu a pálení, i když menší jsem pořád cítila. Čím to může být? Děkuji za ovpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sliznice pochvy může být nyní více citlivá po prodělaném zánětu a léčbě. Zkuste podpořit obnovu přirozeného poševního prostřední přípravky s laktobacily.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: