Pálení a svědění penisu

Dobry den, mohl bych pozadat o radu? Mel jsem nahodny pohlavni styk s kondomem . Po 36 hodinach se u me projevilo svedeni a paleni na spicce penisu, ale ne pri moceni ani uvnitr mocove trubice. Po 4 dnech jsem navstivil lekare na venerologii, kde mi udelali testy (moc). Testy byly negativni. Problemy stale pretrvavaly, proto jsem sel znovu na kontrolu (13 dni po styku)kde mi udelali nove testy (moc, ster z penisu). Testy byly opet negativni. Na doporuceni jsem uzival 3 tydny urologicky caj, tabletky urinal a kanadske brusinky. Problemy ,ale neodeznely a proto jsem sel na 3.kontrolu kde mi udelali dalsi testy (moc). Opet vse v poradku. Domluvili jsem se, ze pokud problemy neodezni dostanu doporuceni na urologii. Testovan jsem byl na chlamydie, kapavku, syfilis a dalsi pohlavni nemoci.Nyní to jsou 3 tydny po poslední navsteve venerologie, svedeni neustoupilo a obcas se mi zda, ze mala část spicky penisu je mirne zarudla az „fialova“. Vždy doprovazeno neprijemnym svedenim. Pri moceni se problemy nevyskytuji. Jine priznaky nemam. Predem dekuji za radu.

Odpověď odborníka:

Pokud byl pohlavní styk s kondomem, je téměř vyloučeno, abyste měl pohlavní chorobu. Jestliže kůže či sliznice svědí a je zarudlá, může jít o kvasinkovou infekci či alergii, doporučuji při mytí nepoužívat mýdlo ani sprchové gely, jen čistou vodu a po dobu jednoho týdne aplikovat 2x denně krém s obsahem protiplísňových látek ( volně prodejné, v lékárně vám poradí). Pokud by obtíže neustoupily, obraťte se znovu na kožního lékaře, může vám ještě předepsat krém s protialergickým účinkem ( ty jsou jen na předpis). Další možnou příčinou také může být konzumace dráždivých látek, které se koncentrují v moči a vyvolávají obtíže na přilehlé kůži.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: