Paleni bradavek a prsou

Pane doktore, chtela bych se zeptat, posledni 3 dny me neprijemne palej bradavky, ale prava ani moc ne, jen je citlivejsi ale leva bradavka pali opravdu dost neprijemne, do toho pali i cele prso spise v horni casti nadra jako bych se tam spalila,a pak to trochu i stipe na bocni strane k podpazi..prave nadro vubec. Mam uz asi 3-4dny nejspis chripku, myslite ze je to tim? Nebo se mam obavat nechteneho tehotenstvi...Predem Vam dekuji za odpoved.Aneta

Odpověď odborníka:

Aneto, Vaše potíže teoreticky mohou souviset s probíhající chřipkou, velmi teoreticky jsou popisovány i při začátku, resp. v průběhu těhotenství, nemusí znamenat nic a naopak zase mohou znamenat určitý, dá se říci závažný problém. Postupovala bych asi tak, že bych počkala, až Vám skončí chřipka, pokud ustane pálení prsu, dá se usuzovat na tuto příčinu, pokud to neustane, objednala bych se k Vašemu gynekologovi, aby Vám nechal provést ultrazvuk obou prsů. Pokud se Vám opozdí menstruace a měla-li jste nechráněný pohlavní styk, udělejte si těhotenský test. Pěkný den, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: