Pálení kůže na penisu

Dobrý den.Před stykem jsem použil dětské mýdlo při higieně .Měl jsem pohlavní styk s partnerkou a použil jsem kondom.Nicméně došlo z mé strany k lehkému orálnímu sexu na partnerce.Druhý den jsem měl pálení kůže na penisu,(kůže je zarudlá,na kůži je vidět nějaký možná exem nebo vyrážka,občas bílý pupínek),pálení na konečníku a na jazyku na špičce a hraně jazyku je jakási vyrážka.Už jednou jsem něco podobného (pálení kůže) měl.Testy na pohl. nemoci byly v pořádku.I tenkrát jsem použil kondom. Zajímalo by mě prosím, zda mohu při orálním sexu chytnout kvasinkovou infekci.Mohu dostat kvasinkovou infekci, když použiji kondom a nemám orální sex? Mohu mít nějakou alergii na kondom? Higienu dodržuji.Nevím, zda o tom mám mluvit s partnerkou či ne.Abych jí nijak neurazil, v případě, že by se třeba prokázalo, že jsem alergický na kondom. Nebo se může jednat o něco jiného? Děkuji moc za radu. S přáním hezkého dne.

Odpověď odborníka:

Může jít o kvasinkovou infekci, ale v místech, kde je kůže chráněná kondomem o přenos infekce jít nemůže, takže spíše kontaktní alergická reakce. Doporučuji postiženou kůži ošetřovat protikvasinkovým krémem, ale pro jistotu požádejte kožního lékaře o provedení tzv. epikutánních testů k průkazu kontaktní přecitlivělosti.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: