Pálení močové trubice

Dobrý den. Už delšì dobu mám problém se záněty moč.cest. Byla u mě nalezena ureaplazma a byla léčena sumamed 500 .Ve stěrech pak ještě byla ale pry pod miru 10^4tak pak už se v léčbě nepokračovalo.Opět jsem dostala zánět trubice a měchýře +mě bolí uzliny v třislech -jsou hmatatelné a na dotek bolí.Dostala jsem antibiotika suprax ale moc mi nepomáhají.Furt cítím štípání.je možné ,že je to opět urea?dekuji moc

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Možné to je. K tomu je nutné provést kontrolní stěry z či vyšetření moče na ureaplasmata metodou PCR. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: