Pálení močové trubice

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor na můj problém. Před měsícem a půl jsem prodělal virózu. Zhruba po týdnu se objevilo občasné pálení v moč. trubici (ne při močení). Bylo mi zjištěno malé množství bílkovin v moči, nasazeny atb Gyrablock 400, po kterém zmizely z moči bílkoviny ale pálení zůstalo.Postupně se pálení rozšířilo i do varlat a někdy vystřelovalo až do vnitřní a zadní strany stehna.Bylo tedy nasazeno atb Doxyhexal 200 na 10 dní. Nastalo pouze mírné zlepšení,byl jsem odeslán na urologii, vyšetření palpačně v pořádku, moč bez bílkovin prý žádný zánět. Pak zhruba na týden potíže ustaly, ale před pár dny se opět vrátily. Občasné pálení v moč. trubici spojené s pocitem nucení na močení,pálení levého varlete nebo spíše pod varletem.A navíc - nevím zda to s tím souvisí - se objevily pupínky kolem konečníku, které svědí. Pohlavní nemoc bych vyloučil,protože jsem již půl roku neměl pohlavní styk. Na urologii se mi již znovu nechce,mám strach z případných stěrů z moč. trubice. Děkuji za Váš názor.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i když jste neměl styk, některé nemoci mohou v podobě skryté (latentní) přetrvávat v těle a objevit se právě při oslabení imunity / u vás např.uváděné virosy a navazujícího zánětu/. Radila bych návštěvu u dermatologa /kožní lékař/, který se zabývá i léčbou event. pohlavně přenosných nemocí. Vyšetří vás podrobně, provede i odběry z kůže a jistě tato návštěva přispěje ke zmírnění a vyřešení vašich potíži. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: