Pálení močové trubice po návštěve masérky

Dobrý den, Před 3 týdny jsem byl na erotické masáži. Jediný intimní styk, ke kterému došlo. Masérka mne masturbovala přes chirurgické rukavice a kožené rukavice bez použití lubrikantu. K jinému kontaktu nedošlo. Vím, že pár hodin přede mnou u ní nikdo nebyl. Přibližně týden po návštěvě masérky mne začala pálit močová trubice. Při močení to nijak neřeže a ani nepálí. Napřed jsem to přikládal prochladnutí a téměř permanentnímu stresu. Když se to po víkendu již začalo stávat nesnesitelným, tak jsem navštívil praktického lékaře, který udělal test moči na přítomnost bílkovin. Bílkoviny byly negativní, ale přesto mi předepsal Gyrablock 400 na 7 dnů po 12h. Současně jsem užíval i Urinal acut. Včera jsem měl poslední tabletu Garblocku, ale i dnes mám tento nepříjemný pocit. Dá se na něj zapomenout (nemyslet na něj), ale je to nepříjemné. Můj dotaz tedy zní, zda mohl být možný přenos nějakých bakteriální infekce (chlamydie, escherichia coli, atd…) při zmíněném sexuálním kontaktu? Nebo to může být i psychický problém způsobený stresem a tím, že na to myslím? Co mám případně podniknout? Jaká vyšetření si vyžádat? Děkuji moc za odpověď. PS: Udělal jsem chybu, kterou již nebudu opakovat. Nechci ohrozit ženu a děti.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud zmíněné rukavice používá ona masérka na všechny své zákazníky, tak je riziko nákazy různými infekcemi pravděpodobné. Doporučil bych vyšetření k vyloučení běžných pohlavně přenosných infekcí. Vaše potíže by mohly znamenat zánět močové trubice

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: