Pálení při a po sexu

Mám ženu a ještě kamarádku asi před půl rokem jsme měli ureaplasmu, po léčbě antibiotiky všichni zdrávy. Když se ale miluji s kamarádkou tak vše ok ale když se ženou tak mne to pálí jak při sexu tak po. Co myslíte? Taky jsem se chtěl zeptat zda si můžu umývat žalud antibakteriálním mýdlem PROTEX ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Protex není vhodné na genitál. Takovým způsobem infekce nepůsobí. Spíš půjde o dráždění v důsledku daného pohlavního styku - doporučuji kondom a lubrikační gel

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: