Pálení při močení

Dobrý deň už vyše roka mám urologické problémy pichanie v močovej trubici len mimo močenia číry výtok povlak na žaludi bolesť v slabinach a semenníka na dotyk (po vyšetrení semenníka lekár skonštatoval že ide o zilku zamotanu presný názov diagnózy si nespomeniem ) po čase bolesť semenníka úplne prestala a bolesť v slabinach tiež...urológ mi robil kultivacne vyšetrenie moči a ejakulatu Nález negatívny,výter z močovej trubice Nález streptokok stafylokok presný druh si už nepamätám do užívaní ATB problém trošku prestal no v istej miere pretrval tak každý mesiac má začne pichať v močovej trubici pri močení má nič nebolí výtok zmizol.. Potom zas mesiac neboli a zas na pár dní začne,ak mi doktor bral výter z močovej trubici našiel by tam aj iné infekcie ako napr kvapavku? Ako je možné že po užívaní dvoch ATB problém pretrval je liečba streptokoka a stafylokoka tak náročná? Chcel by som vedieť vás názor na otázky a rád Ďakujem za skorú odpoveď

Odpověď odborníka:

Dobrý den. To ej otázka spíše na Vašeho ošetřujícího lékaře, na co vše výtěry testoval. Kapavka by se ze stěrů prokázat měla. Pokud problémy trvají, doporučuji, aby jste si zašel na kontrolu ke svému urologovi, který Vás dovyšetří. S pozdravem LM.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x