Pálení při močení - chlamidie?

Dobrý den, Mám problém při močení pálí mě trubice a na penisu jsem měl takovou červenou skvrnku kolem močové trubice. Byl jsem s tím u praktického lékaře (o skvrnce jsem mu neřekl) a ten našel v moči bílkovinu, tak mi odebral krev a poslal na rozbor. Zároveň mne poslal na sono ledvin a močového měchýře. A předepsal mi antibiotika ofloxin 200. Na sonu bylo vše normální. V krvi se též nic nenašlo. Na další odběr mám jít po dobrání antibiotik. Chtěl bych se zeptat zda je možné, aby v krvi bylo vše Ok a přesto jsem měl chlamidie nebo kapavku. Před třemi týdny jsem totiž bohužel skončil v nemanželské posteli a měl jsem nechráněný sex. Zároveň bych se chtěl zeptat zda jsem mohl nakazit manželku se kterou jsem měl sex před týdnem a dosud nemá žádné obtíže? Jelikož nevím zda praktický lékař (na venkově) může eliminovat všechny dopady mého nezodpovědného skutku můžete mi doporučit další postup. Zatím jsem nevěru utajil a tak zřejmě zachránil manželství a rodinu s dvěma dětmi. Je možné dojít někam do Prahy bez objednání na stěry z močové trubice ve čtvrtek či pátek? Bude z výsledků něco patrné když beru antibiotika? V pondělí jdu ještě na kontrolu a pak odjíždíme s rodinou na dva týdny mimo republiku a k manželskému sexu určitě dojde a tak se bojím abych něco nepodcenil. Ideálně kdybych mohl někam zajít, nechat se vyšetřit a o výsledky si zavolat z dovolené. Díky moc Petr

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v krvi tyto infekce běžně nezjistíte. Ofloxin by mohl zabrat na chlamýdie, ale ne na kapavku. S vyšetřením bych počkal po dobrání antibiotik. Informujte se v některé dostupné urologické nebo kožní ambulanci - nejlépe soukromé

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: