Pálení při močení + nepříjemná bolest u prostaty...pokr. iii

Hezký večer, děkuji za reakci. Ad 2. Jak je tedy možné, že mé přítelkyni toto vyšetření udělali ihned? Jak jsem řekl, nebýt jí ani bych o tom nevěděl. A napadá mě další věc týkající se Ureaplasmy. Píšete, že se jedná o infekci. Zmíněný urolog mi ale tvrdil, že se jedná o bakterii, kterou má běžně 30% populace ap. Jak to tedy je? Mohu také dostat odpovědi na mé otázky 1 a 3 z předešlého dotazu "Pálení při močení + nepříjemná bolest u prostaty...pokr. ii"? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ureaplasmou je populace relativně promořená, ale pokud je zjištěna, tak by se měla léčit.Těžko Vám vysvětlovat postupy lékaře, když neznám okolnosti. Doporučil bych Vám ale s Vašim lékařem komunikovat a postupovat podle jeho rad. Potíže, které popisujete mohou být způsobeny zánětem, který může být infekční a tedy i způsobený ureaplasmou

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x