Pálení uvnitř pochvy

Dobrý den pane doktore, moc prosím o radu. Už jsem zoufalá. Mám problém s pálením uvnitř pochvy hlavně při vniku. Jsem zatím panna ale přítel mě uspokojuje rukou. I když se dotýkám sama, a na hygienu opravdu dbám, tak to strašně pálí. Gynekologické onemocnění je vyloučené. Asi před měsícem a půl jsem měla kvasinky a doktorka to léčila MacMarorem. Léčbu přerušila menstruace a tak problémy po dobrání 8 globulí neustály. Lékařka mi předepsala LactoFeel ale ten, přišlo mi, mi vůbec nepomohl. Navíc s ním byli i nějaké komplikace, že i když jsem ležela rovně a nevstala do rána, hned vytekl a pálil. Sice jsem po této léčbě už necítila to šílené svědění a štípání, které doprovázelo kvasinky, jediné co přetrvává je to pálení uvnitř a na vlhkých částech pochvy. To vlastně občas nastávalo i před těmito onemocněními. Gynekoložka mi po této léčbě, kdy jsem si stále stěžovala na tento problém udělala testy a řekla že vše je v pořádku, že předešla onemocnění jsou vyléčeny, že jde o hormonální výtok. Ale pálení mi vysvětleno nebylo. Tak prosím o radu zde, jestli na to něco je, nebo jestli na to nemám brát nějaké vitamíny nebo jestli je to opravdu otázka hormonální a nemá řešení.? Opravdu zkusím vše. Beru hormonální antikoncepci ale jelikož pálení bylo i před dobou kdy jsem jí začala brát, moc si to nespojuji. Zatím jsem navíc začala teprve brát druhé platíčko. MOC prosím o rychlý obrat. Ještě bych se vlastně chtěla zeptat, zda nemůže jít o něco čím bych přítele nějak nakazila i když spolu ještě pohlavní styk neprovozujeme ale jde jen o uspokojování rukou a pusou. Bylo mi řečeno že ne, ale jelikož jsem k tomu moc informací nedostala a na internetu nemůžu mé problémy s řešením najít radši se ještě ptám tady. Děkuji moc za váš čas a odpověď :)

Odpověď odborníka:

Nepochopil jsem když jste ještě panna proč užíváte antikocepci, výtok hormonálního původu téměř jistě nebude,svědění a pálení svědčí pro zánětlivý původ, je potřeba kultivace včetně citlivosti a mikrobní obraz poševní a podle výsledku nasadit cíleně léčbu, o nakažení přítele myslím že nemusíte mít obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: