Pálení v končetinách

Od r.2015 mám problémy s končetinami,pálení,brnění otoky,tlak 170/55-60 po všech vyšetřeních mi teprve nedávno mi konečně zjistili boreliozu,léčba duomoxem 1000,5týdnu,přestala jsem kulhat bolestí,otoky ustoupily,ovšem úplně nejsem bez bodání v končetinách které se objevuje v různých místech.Borelie v krvi se snížila,nezmizela docela.Již před 3lety jsem se takto trápila,ovšem bez zájmu lékáře.Může jít o chronickou boreliozu a jak se ji zbavit .Kardiolog zjistil problémy srdeční,prý to souvisí s pozdní diagnozou borelií a vše se vrací i po letech.Prosím o radu už ze mě dělají hypochondra.

Odpověď odborníka:

Bez shlédnutí Vašich výsledků vyšetření- včetně laboratoře- nejsem schopna říci, jestli Vaše nynější obtíže s boreliozou souvisí.
Vyloučeno to pochopitelně není. Přeléčena jste byla, nyní bych doporučila kontrolu u obvodního neurologa a cévní vyšetření kvůli otokům končetin. Pálení v končetinách může být způsobeno mimojiné také špatným žilním systémem- pak může docházet k otokům a doprovodným nepříjemným pocitům v končetinách.
Držím Vám palce.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x