Pálení v krku

Dobrý den paní doktorko,děkuji Vám moc za rychlou odpověď!Štítnou žlázu mi nezkoumali pod ultrazvukem,jsem,ale objednána na endokrinologii,ale až na konec srpna.Co se týče jícnu,žaludku a endoskopie,tak mi ji nechtějí provést,kvůli tomu výzkumu,bojí se,že bych krvácela,myslíte,že to vydrží třeba do října?Jinak užívám každé ráno Helicid 20mg cps.A jak jsem psala,že mě pálí a píchá na hrudi,tak mi RHB sestra říkala,že to tam mám bloklé a snažila se mi to rozhýbat.Ono jak jsem zhubla,tak se mi všechno hned blokuje.A moji psychiku bych ráda podpořila,ale co by bylo nejlepší,poradila byste mi prosím.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den ještě jednou, Helicid se dá případně i navýšit na 2x1, třeba by vám to ulevilo, ale může zvyšovat účinek Warfarinu, takže se raději poraďte s lékaři vedoucími výzkum. Fibroskopie se dá při urgentním stavu provést i s uvedeným rizikem. Na psychiku bych doporučila např. preparáty skupiny SSRI, které může předepsat i praktický lékař.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: