Pálení v krku

Již šest týdnů mě pálí v krku. Z počátku jsem byl i celkově nachlazen, to však rychle ustoupilo. Během této doby jsem dvakrát bral širokospektrální antiobiotika - Duomax a Doxybene. Slyšel jsem, že širokospektrální antibiotika by se vůbec neměli používat. Myslím, že je potřeba provést výtěr. Je možné, abych sám zašel do laboratoře a nechal si udělat výtěr, kultivaci bakterií a zjištění vhodných antibiotik? Kolik by to stálo?

Odpověď odborníka:

Karle, samozřejmě si jako samoplátce můžete nechat provést jakékoliv vyšetření. Ceny se v jednotlivých laboratořích liší, proto vám doporučuji se obrátit na praktického lékaře, který vám zjistí veškeré potřebné informace.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: