Pálení v pochvě

Dobrý večer.Připadám si jako správná hysterka.Pane doktore,už jsem vám psala dvakrát a pokaždé jste mi odpověděl.Snad si vzpomenete...zánět děl.čípku a krvácení jen večer...psal jste mi ,že to může být zvýšeným tlakem....chtěla bych jen říct,že už vůbec nekrvácím ani nešpiním a už dvě noci po sobě jsem si zavedla čípek mamcimor...ale dnes odpo další problém...pálí mě pochva....podotýkám,že čůrání mě nebolí,ale musím sedět s nohama od sebe aby mě v pochvě nepálilo...co to může být.Zítra jdu k lékaři ať mi napíše i nějaké léky na deprese,připadám si jako blázen..mějte se krásně a předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, velice pravděpodobně se u Vás rozvinul zánět, který na Macmiror nezabírá. Rozhodně si nemyslím, že byste byla hysterka. Navštivte svého lékaře, nechte si udělat stěr na kutivaci a citlivost a změňte antibiotika.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: