Paleni varlat, podbříska

Dobrý den pani doktorko, psal jsem Vám nedavno, ohledně pocitů pálení penisu a výstřeli do varlat. Byl jsem na vyšetření krve a moči, vše bylo v pořádku. Předepsán mi byl spasmolitikum. Na urologií jsem zaslán nebyl. Symptomy pálení penisu, podbříšku a citlivost varlat se však objevili znovu (po cca 5 dní pauze). V krvi mi nenašli žádné bakterie, na výtěr bych velmi nerad šel, myslí, že je velmi bolestiví. Nestačí použr vyšetřit moč pouze kultivačně ? Je nějaká jiná možnost ? DĚKUJI

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Honzo. Výtěrem, který máte na mysli, se diagnostikuje ureaplazma. Bohužel, v dnešní době nemáme k dispozici jiný test na zjištění její přítomnosti. V moči se nenachází, protože ulpívá na sliznicích a uvnitř buněk. Z bolestivosti strach mít nemusíte- jedná se stěr drobným tampónem z ústí močové trubice.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x