Pálení ves tehně

dobrý den asi před měsícem jsem si namohla nohu na rentgenu zjištěna artroza nyní mám na necitlivé stehno na vnitřní straně asi 15 cm nad kolenem jeto taková štípavá bolest vadí i oblečení může bolest odeznit sama děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, potíže opravdu mohou samy odeznít. Doporučuji užívat hořčík a vitamíny řady B, pokud bude bolest přetrvávat ještě cca 4 týdny, pak doporučuji navštívit Vašeho praktického lékaře. s pozdravem dr. Paseková

MUDr. Eva Paseková
MUDr. Eva Paseková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: NEUROLOGIE - EEG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x