Pálivá vyrážka

Před dvěma dny jsem objevila onu nepříjemně bolestivou vyrážku, domnívám se, že jde o velmi "úspěšnou odřeninu" ze spodního prádla... Ovšem je mi to trochu divné a měla jsem styk s dosti "neopatrným" partnerem... Může jít o projev pohlavní nemoci?? foto je pořízené po koupání a ošetření Framykoinem

Odpověď odborníka:

Podle fotografie a popisu by mohlo jít i např. o genitální opar, tomu by odpovídala i souvislost s pohlavním stykem. Framykoin je vhodný, pokud by se objevovaly nové projevy nebo přetrvávala bolest, navštivte kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: