Palpitace po ha

Dobrý den, již 2.měsíc beru HA Rhonya (RHONYA 3 MG/ 20 MCG) a již 2.mesic mam nepravidelny srdeční tep-to odpovída nežádoucím účinkům této antikoncepce. Jiné závažné účinky nepocituji a jinak se cítím dobře, pravidelně sportuji. Má gynekoložka mi HA změnila na Yadine,která by toto dělat neměla. Jsem v půlce 2.plata a mám plato dobrat a pro jistotu si zajit na EKG. Chci se zeptat, skutečně mám plato dobrat a nebo je lepší hned vyměnit Ha a začít "zobat" novou. Jak jsem již psala, jiné obtíže mi to nedělá, ale jsem trochu z toho tepu nervózní, několikrát během dne mi to trochu "povyskočí" a to je vše. Nikdy jsem problémy se srdcem neměla a na EKG jsem byla jak v těhotenství tak i na předoperačních vyšetřeních a vždy bylo vše v pořádku.

Odpověď odborníka:

Rozhodně není dobré měnit antikoncepci v půli cyklu vaše gynekoložka vám radí dobře. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: