Panenská blána

Dobrý večer, měla bych dotaz. V listopadu jsem podstoupila operaci k naříznutí panenské blány ve tvaru Y. s přítelem procvičujeme s vibrátorem anebo i prstem. Za jak dlouho, bez žádného cvičení může znovu srůst ta blána? Děkuji

Odpověď odborníka:

Srůst by již neměla efekt by měl být trvalý Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: