Panenská blána

Dobrý den mám asi neobvyklou otázky. Pokud dívka ještě s panenskou blánou použije vybrátor může přijít o panenskou blánu a bude krvácet ? A po první pohlavním styku s mužem bude znovu krvácet nebo ne ?

Odpověď odborníka:

Vibrátorem je samozřejmě možno blánu poškodit, ke krvácení může nebo nemusí dojít.Při styku s mužem bude záležet na poškození blány opět krvácet může ale nemusí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: