Pangrol a orenzym

Léčím se z poruchy příjmu potravy, snažím se přibrat, ale protože se mi vše špatně tráví, je to náročné. Pomáhají mi trávicí enzymy Pangrol a Orenzym, tak je užívám. Je to v pořádku i v případě, že nemám žádnou nemoc v trávicím ústrojí, jen si musí trávení zase zvyknout a zregenerovat se? Mohu užívat dlouhodobě? Neznamená to, že pak si tělo zvykne a nenaučí se trávit samo, nebudu mít pak problém lék vysadit? Nyní mi to pomáhá ke zmírnění plynatosti, pocitu plnosti a pomalém trávení. Děkuji Lenka

Odpověď odborníka:

Oba preparáty můžete určitě užívat dlouhodobě, nemusíte se obávat.
Držím Vám palce, ať nemoc porazíte;-)
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: