Panická ataka

Je mi 18 let, a poslední dobou mne po jednou Panickém záchvatu trápí trochu klepot končetin při mírných pohybech a častěji si všímám různých věcí. Např večer když si lehnu na záda tak cítím bušení srdce (nikoli zvýšený tep, jen cítím to bušení). Ale proč píšu, před cvhilkou jsem seděl u PC a z ničeho nic mě od hrudi polilo horko směrem k hlavě. Okamžitě sem vstal jak jsem se lekl a hned to bylo pryč. Ale, jak jsem zmiňoval v prvním odstvci, jsem z toho zase nějaký neklidný tak se chci zeptat, jestli se může jednat o extrasystol nebo bych si měl někam dojít. (Pakliže se jedná jen o nějakou psychickou věc tak s tím si poradím). Děkuji za odpověď, přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

S velkou pravděpodobností se jednalo opět o záchvat panické ataky. Doporučila bych vám vyšetření a ev. následnou léčbu u psychologa. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: