Panicka ataka

Dobry den, mam panicke ataky uz pul roku, mivam je tak 2-3 do tydne, ale kdyz jsem treba ve skole a vzpomenu si ze tento problem mam tak najednou na sobe zacnu sledovat priznaky panickych atak.Jeste jsem se neodhodlal zajit za psychologem, protoze si myslim ze to samo nekdy prestane.

Odpověď odborníka:

Myslím,že byste neměl odkládat řešení-nejvhodnější by byla návštěva lékaře-psychiatra,který má zároveň akreditaci jako psychoterapeut.Podle potřeby je alespoň na počátku vhodné podpořit psychoterapeutickou práci vhodnými léky.Čím déle budou Vaše obtíže trvat,tím silněji se budou fixovat.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: