Panická ataka´+agorafobie

Dobry den,13let trpím agorafobii a panickými ataky,psychiatr mi předepsal Neurol a potom Xanax,časem mi přestali učinkovat a já ataky zvladala překonat alkoholem,trvalo to 10let než jsem se zhroutila.Pomohl mi prakt.lékař,předepsal mi Citalopram a Lexaurin.Dva roky jsem neměla žádný problém,poslední rok se mi opět objevili a léky přestavají fungovat.Mohl by jste mi někdo poradit co mám dělat?Bohužel psichyatrovi už nevěřím.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jitko, pokud nevěříte současnému psychiatrovi, bude lepší vyhledat jiného - některé léky (včetně těch, které vám mohou pomoci) praktický lékař nemůže předepsat. Pokud jde o panické ataky, prakticky jiná léčba než léky v současné době neexistuje.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: