Panicka porucha

Dobry den,lecim se na panickou poruchu moje obvodni lekarka mi predepsala Escitil 10 mg a neurol 0,5 uz 4 dny beru escetil a je mi jeste hur nez my bylo myslite ze to prejde a nebo je potreba zmenit jine leky ? dekuji za vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Milá Kristyno. Nasazuje li lékař pacientovi s úzkostí antidepresivum,měl by mu sdělit pravdu: Na počátku léčby se obvykle úzkost výrazně zhorší a pacient by měl mít právo kdykoliv zavolat a přijít akutně ke kontrole, aby lékař mohl škodlivé vlivy medikace vysvětlit a napravit. Já osobně léčím úzkost bez medikace a bez rizika. Pokud Vás metoda,kterou používám zajímá, napište na mens-sana@seznam.cz Se srdečným pozdravem a poděkováním za důvěru Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Roztroušená sklerosa
Články: Roztroušená sklerosa
Jedná se o poměrně časté...
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: