Panická porucha

Dobrý den, paní doktorko, Četla jsem již spoustu příspěvků k panicke atace, přesto však poprosim o radu. Na začátku května se mi udělalo špatně, skončila jsem na pohotovosti, vse v pořádku. Vylítl mi tlak, dušnost, panika me zachvátila, ale ne, že bych se bála o život. Spíš, že jsem si neuměla poradit. Jsem zvykla na tlak nízký. Od te doby jsem samozřejmě přemýšlela, proc se to stalo. Vyšetření EKG v pořádku, krev taky, hodnota hořčíku 0.81. Léčím se na hypof-ci stítné žlázy euthyrox 50 1xrano. Říkala jsem si, že to bylo stresem, vyčerpání. ..Mám 2 malé děti, chodím do práce, dojíždím dál. K tomu ta stitna. Cítila jsem několik dni slabost. Pak vse ustalo. Opakovalo se to jednou opet v den, kdy jsem si připadala vyčerpáná. Už ne v takové mire, vydychala jsem to. Ted 14 dní klid, objednala jsem se k fyzioterapeutovi, prý je možné, že je to od zablokovanych zad. Včera se mi po měsíci a půl stalo to same v zavislosti na reseni urciteho problému doma. Sla jsem spát, lehla si a najednou návaly horka, buseni srdce, nevolnost. Za 10 minut to polevilo, otevřu si okno, ale pak cítím třes a mám ledové ruce a nohy. Moje prakticka lékařka rika, že není nutné vyšetření neurologem, že pocka, co se mnou udělá uvolnění páteře. Někdy vecer me brni ruce v posteli v leze. Podotýkám, že me tyto stavy neovlivňují v chození do prace, nakupování a jiných činnostech. Jsemjen velmi unavena. Myslíte, že to je psychického původu, prip. Jake vyšetření byste doporučila nebo to muze mit spojitost s páteři ci stitnou zlazou - zde mám hodnoty v pořádku. Moc Vam dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Lucie,souhlasím s Vámi,že se jedná buď o tetanický syndrom nebo panickou ataku.Já tyto potíže beru velmi vážně,vím ,že pacienty velmi obtěžují.Já mám velmi dobrou zkušenost s EMG vyšetřením ,kde pacientům tatanický záchvat často moho ukázat,pak vědí,proč mají potíže-sami jej pak mohou ovlivnit,myslím,že by Vám to velmi pomohlo,přeji pěkný den Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x