Panická porucha

Dobrý den, trpím na panickou poruchu, na kterou beru Asentru 50 mg, beru ji už šestým týdnem a zatím bych řekla, že se můj stav ještě zhoršil, za dobu braní se mi dvakrát objevila panická ataka, kterou jsem zahnala lexaurinem, k tomu všemu mi přijde, že mám hodně nízký tlak, k tomu všemu nemám vůbec žádnou chuť k jídlu, za dobu užívání AD jsem zhubla už 3 kg. Zajímalo by mne co mám dělat, mám ještě nějakou dobu vydržet?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Měla byste rozhodně konsultovat svého ošetřujícího psychiatra. Asentra je sice vynikající protiúzkostné antidepresívum, ale každý člověk je originál a léčba musí být přizpůsobena jeho individuální toleranci. I pro Vás se podaří najít léky v takovém uspořádání, aby se Váš stav zlepšil.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: