Panická porucha

Chtěl bych se zeptat,trpím panickou poruchou 6 let a zjistil jsem,že ataky mívám často,když jsem takzvaně překouřený s cigaret.Kouřím asi 15 cigaret denně a někdy to přeženu a přichází ataka.Myslíte,že to může být náhoda,nebo to opravdu může vyvolat ataku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Dušane, pokud máte opakovanou zkušenost s vyvoláním panické ataky po neúměrném kouření, lze pouze potvrdit Vaši domněnku. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: