Panicka porucha - hyperventilace a remood

Dobry den, rada bych se vas zeptala, jestli ma nekdo z vas zkusenosti s lekem Remood na panickou poruchu..Trpim zachvaty, brala jsem nejdriv diazepam, ale i presto se to stalo, dale Neurol, po kterem jsem mela priserne dvouhodinove halucinace a ted mam brat remood, mam z toho ale strach, kdyz jsem si precetla v pribalovem letaku, jake jsou nezadouci ucinky a hlavne ze je clovek do triceti let nachylnejsi k sebevrazde a musi byt pod dohledem..Je mi 23 let a po te zkusenosti s ohodne slabsim neurolem mam strach..Ma s tim nekdo z vas zkusenost? Moc diky za odpoved..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každý lék může mít nežádoucí účinky, ale neznamená to, že je budete mít právě Vy. Zhoršení psychického stavu bylo hlášeno vzácně, tj. méně než u jednoho pacienta z tisíce. Proto bych se těchto účinků vůbec neobávala. Léčba panické poruchy patří k oveřeným indikacím Remoodu (bylo vědecky ověřeno, že na panickou poruchu paroxetin (léčivá látka Remoodu) účinkuje) a při dostatečném (pravidelném a několikaměsíčním a delším) užívání skutečně dochází ke zlepšení stavu a úlevě.

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: