Panicky atak

  • Dotaz od: Roman Karlík
  • Publikováno: 26.2.2010
  • uLékaře.cz

první dodz se nepovedl,tak krátce:profi řidič,bojím se ji při cestě do práce,mám strach zevzdalování od domova.pocity:pálení na prsou špatné dýchání,svíraní,úzkost a strch z infarktu.To samé prí pobytu v lese,kolo,bšh.Otec Parkinsonik,podobné ptíže,aleulil se vpráci.Na cestě 3. dítě,dluhx,nedokončený dům,ale po kolaudaci a obyvatelný.Děkuji. Vpříaděpomoci,kterou potřebuji neprodleně ,volejte nejdříve otci.607 921 308

Odpověď odborníka:

Potřebujete neprodleně pomoc psychiatra a dlouhodobě i psychologa, možná na začátku i léčbu za hospitalizace. Nadálku se nedá nic bližšího doporučit, trpíte úzkostnou poruchou a panickými atakami, navštivte co nejdříve psychiatrickou ambulanci.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: