Panicky strach

Děkuji Za ot povět... tak ze vubec ne musim bat ze se stoho dostanu ... trva to dloho ne se vy leci ...

Odpověď odborníka:

Myslím, že pro Vás není tolik podstatný časový faktor, ale skutečnost zlepšení, a další perspektiva naděje na získání větší míry svobody

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: