Papučky

Dobrý den ráda bych znala váš názor na papučky. Syn skoro 4 roky má plochou nožičku. Na doma nosí certifikované papučky od žirafy. Zajímalo by mě jestli není vhodnější mu pořídit sandálky. Slyšela jsem názor, že plátěné papučky nejsou vůbec vhodné!! Jestli malý si nedeformuje nožičku ještě víc nošením těch papuček. Děkuji Vám

Odpověď odborníka:

Papučky určitě ne, dítě pro stavbu a růst nožičky potřebuje zpěvňování kloubů a to nejlépe sandálky a botičkami, které ale nemá trvale a mění je. Nejlépe ale domuvit se s dětským ortopedem, který nožku vyšetřuje, vidí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: