Paradentosa

Zubnímu lékaři chodím pravidelné je mi 50 let parodontalní chobot mám 2mm.Chtěl jsem se zeptat zda mám paradentosu zda mám podstoupit hloubkové číštění.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zda máte parodontitidu, je možné posoudit až po řádném vyšetření - dotaz proto směřujte na lékaře, který Vám parodontální sondáž prováděl. Pojem "parodontální chobot" se užívá až při sondáži hluboké více než 3 mm.

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: