Paradentóza

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat když mám paradentóza mohu používat elektrický Philips Sonicare Flexcare Platinum HX9142/10 kartáček a vodní sprchu. Pravidelně chodím na hloubkovou hygienu a dásně už 8 měsíců nekrvácí. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě můžete, sonický kartáček je velice vhodný při parodontóze, nezapomínejte ale, že není bezchybný a tak pro dokonalý výsledek používejte i solo kartáček. Ústní sprcha úplně nejvhodnější není, pokud s ní chcete nahradit mezizubní kartáček. Jako doplněk k mezizubnímu kartáčku je dobrá. Můžete si do ní (v závislosti na druhu ústní sprchy) nakapat trochu dezinfekční ústní vody (Parodontax, Meridol, Herbadent, atd.)

Bc. Soňa Kurucová
Bc. Soňa Kurucová

Specializace: Zubní hygiena
Pracoviště: Dentální hygiena - Soňa Kurucová, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zánět dásní | Od: Darina | 6.5.2016 10:30
Bohužel nemám tolik finančních prostředků na
takový kartáček. Pomohla mi na zánět dásní pasta
z lékárny od firmy Cannaderm, jmenuje se
Cannadent a vysledky jsou úžasné
reagovat
re:zánět dásní | Od: Darina | 6.5.2016 10:31
tím pádem se mi zlepšily odhalené krčky a
zamezila jsem tak paradentoze :)
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: