Paralen 500 v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jsem ve 12 týdnu těhotenství a byla jsem nachlazená bolelo mě v krku. Během 2 dnů jsem si vzala paralen 500 v rozmezí asi 4 hodiny. Nemůže to nějak ublížit miminku? mockrát děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Paralen je bezpečný v celém těhotenství. Nemusíte se bát.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+18 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: