Paramegal x antikoncepce

Pěkné odpoledne, chci se zeptat, zda krátkodobé užívání léku Paramegal 500 mg (3-4 dny) nějak ovlivňuje antikoncepci, konkrétně Cerazette? Děkuju za odpověď!

Odpověď odborníka:

Toto je informace z příbalového letáku Vzájemné působení je možné s látkami indukujícími enzymy nebo poškozujícími játra jako např. fenobarbital (přípravek na spaní a epilepsii), rifampicin (lék proti tuberkulóze), dále s perorálními kontraceptivy (antikoncepcí).,raději bych pro jistotu připojil ještě ochranu kondomem příjemný večer

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: