Partnerovi se objevila vyrážka

Dobrý den, partnerovi se objevili boláky na penise, po užitívání mastičky Clotrymazol ustoupily a změnily se na zčervenání. Během asi čtyř měsíců se mu to objevilo po druhé, a já si mastičku aplikuji teď raději také, aby nedošlo event. k přenosu. Po posledním styku jsem pocítííla podráždění, ale po třech dnech ustoupilo, jinak problém nemám. Nevím jestli to může souviset. Máme vyhledat lékaře, i když projevy zmizí? Nebo by to nemělo být nic vážného? Děkuji.

Odpověď odborníka:

POKud clotrimazol pomohl, je vhodné ho aplikovat cca 14 dní do úplného zhojení. Pokud se problénmy budou opakovat, bylo by lepší navštívit kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: