Pásový opar

Dobrý den,před pár dny se mi udělal pásový opar,předtím jsem byla očkována proti klíšťové encef.,doktorka mi řekla,ať si koupím B komplex a tek.pudr.Léčím bez efektu pátý den.Nejvíc mi ale vadí motání hlavy,mravenčení v prstech a pocit na omdlení.Teď už téměř nepřetržitě.Prosím o radu,jestli je to normální jak tvrdí moje paní doktorka.Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, uvedené obtíže mohou s pásovým oparem souviset. Mohou být také důsledkem například rozkolísané hladiny vápníku a hořčíku, nebo mohou ukazovat na poruchu krevního tlaku a zcela obecně mohou provázet různé nervové poruchy. Pokud obtíže stále přetrvávají, vyhledejte znovu lékařku a informujte ji o obtížích.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: