Pásový opar

Debry den,mam pasovy opar na nose po paté za rok.Chci se zeptat jestli Je mozne uplne uzdraveni?popripade kde se timto onemocnenim opravdu zabyvaji?dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte opakovaně pásový opar, máte pravděpodobně oslabenou imunitu. Bude vhodné vyšetření na infekci, imunologii, ev. revmatologii. Další postup dle výsledků vyšetření.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: