Pásový opar

Dobry den.Babičce byl zjištěn pásový opar.Mám dvě děti 3 a 5 let,ještě neprodělali plané neštovice.Po jaké době je vhodná návštěva?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko nákazy u pásového oparu je mnohem menší než u neštovic. Pokud už nedochází k výsevu nových puchýřků a hlavně pokud se děti nebudou dotýkat postižené kůže u babičky, nen riziko nákazy. Raj.

MUDr. Věra Rajchlová
MUDr. Věra Rajchlová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: MUDr. Věra Rajchlová - praktický lékař pro děti a dorost

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x