Pasový opar

Dopoledne jsem měla dotaz jak dlouho to bude bolet ale ted bych se ještě chtěla zeptat jestli je možné že mě i otekla ruka a chvílema i podpaží třeba se už moc hlídám ale ruku mám k lokti oteklou to je i videt.Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Silné a dlouhodobé bolesti, otok a reakce (bolestivé zvětšení) mírních uzlin v podpaží jsou normální průvodní jev při rozsáhlém pásovém oparu. Ale pokud jste byla přeléčena tabletami - virostatiky (Zovirax, Herpesin...), pak by k takovému zhoršování již docházet nemělo. Navštivte znovu kožního lékaře. Léky na bolest zatím berte dále, pokud by bolesti byly skutečně dlouhodobé, bylo by pak vhodnější vyzkoušet jiné postupy ( existují specializované ambulance pro léčbu bolesti).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: