Pásový opar

Dobrý den. Od posledního porodu(r.2005) jsem už 3x prodělala pásový opar. Vždy to byly meší ložiska na DKK. Za poslední měsíc ho mám ale už po třetí.Před týdnem jsem dobrala HERPESAN +vit.B + imazol krém. To je moje běžná léčba. Dotaz je,jestli je to dostačující léčba? Jestli nemám žádat nějaké krevní testy? Nebo pojídat nějaký doplněk stravy na podporu imunity,nebo třeba užívat wobenzym? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Užívání acykloviru v tabletách (Herpesin, Zovirax...) je zcela vpořádku. Je to jediná účinná léčba tohoto onemocnění. Ale i po celkovém přeléčení se někdy stává, že se choroba vrací, pak se celková léčba zopakuje. Wobenzym zkusit můžete. Krevní testy nám nic neřeknou.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: