Pásový opar

Dobrý den,včera jsem zjistila že jsem těhotná.Poslední menstruaci jsem měla 23.12.2011.Problém je v tom,že partner během početí měl pásový opar.10.1. začlo léčení pásového oparu.Chtěla bych se zeptat,jestly může mýt partnerova nemoc vliv na miminko,mám z toho docela strach.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Partnerova nemoc by neměla mít na plod žádný vliv,pokud jste jej nedostala i vy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: