Pasovy opar

dobry den memu přiteli přišli na to že ma pasovy opar v uchu ktery mu zasahuje nervy chteji mu delat odber mozkomosniho moku aby zjistili kam az to zasahuje hrozne se bojim jestli je to vazne a zda bude zas vse v poradku.a jestli ten odber je nutny.a jak dloho se to lečí.hrozne moc dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, prognosa onemocnění je většinou dobrá, nutnost lumbální punkce záleží na neurologickém nálezu, případně na podezření na zánět mozkových blan. Léčí se kortikoidy a antivirotiky, asi týden. M: Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: