Pásový opar

Babička 70let, má 8 dní červený boltec, po týdnu užívání antibiotik se začala zlepšovat ale až ten 8. den. Jiná lékařka nyní řekla, že se jedná o pasovy opar. Pry se už je ale na Herpesin pozdě. Má smysl uživat Herpesin, když její lépe? Teplotu nemá. Má se nasadit,když by ji bylo hůře....pomůže to ještě? Bolí ji pravá 1/2 tváře. Děkuji

Odpověď odborníka:

Herpesin skutečně nyní již nemá smysl, neměl by žádný efekt.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: