Pásový opar a snažení o početí miminka

S manzelem jsme se zacli snazit o miminko, ake manzelovi dnes zjistili pasovy opar na lopatce, nejako ho to neboli a ani neomezuje. Je nutne snazeni prerusit, nebo to nema na poceti zadny vliv? Dekuji za odpoved. Hezky den

Odpověď odborníka:

Aneto, nemusíte mít obavy a pokud manžel nemá bolesti, které by ho omezovaly v pohybu, tak na početí zdravého miminka infekce herpes virem nemá žádný vliv. Přeji hezký večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Články: Osm tipů pro nohy bez křečových žil
Nevzhledné „křečáky...
Opakující se potíže s močákem? Možná děláte něco špatně!
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Čtyři cviky pro bolavá záda
Články: Čtyři cviky pro bolavá záda
Bolesti zad patří mezi...
Bolesti zad
Články: Bolesti zad
Alespoň jednou za život...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: